Mölnlycke inngår avtale med Iver

doktor data

Mölnlycke, en verdensledende leverandør av medisinske løsninger, har inngått en global IT-driftsavtale med Iver. Avtalen har en varighet på 3,5 år. 


Mölnlycke, som er en verdensledende leverandør av medisinske løsninger, har inngått en global IT-driftsavtale med Iver. Iver skal levere tjenester til de rundt 45 stedene der Mölnlycke driver virksomhet i Nord- og Sør-Amerika, Europa, Midtøsten, Afrika og Asia. Ivers leveranse skal omfatte blant annet drift, utvikling og forvaltning av Mölnlyckes IT-infrastruktur, systemer og nettverk. I tillegg skal Iver levere sikkerhets- og arbeidsplasstjenester. Leveransen stiller høye krav til både tilgjengelighet og informasjonssikkerhet. Den må dessuten oppfylle kravene lovverket stiller til aktører som driver med fremstilling av medisinske produkter.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

– I begynnelsen av 2019 startet vi en omfattende prosess for å velge ut strategiske partnere innen arbeidsplass, infrastruktur og sikkerhet. I anbudsprosessen har vi jobbet mye med å stille tydelige krav og vært opptatt av at alle involverte partner skal ha full forståelse av våre behov og vår strategi med fokus på automatisering og selvbetjening, skalerbarhet samt standardisering av tjenester. Vi hadde veldig tydelige vurderingskriterier, og Iver oppfylte alle på en tydelig og profesjonell måte, samtidig som de kunne tilby en komplett løsning, sier Kristoffer Ekfeldt, IT-sjef for Infrastructure & Operations i Mölnlycke. 

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

– Mölnlycke er et av Sveriges fremste og mest velrenommerte selskaper, og de driver virksomhet over hele verden. Vi har samarbeidet nært med Mölnlycke om å utarbeide en komplett IT-driftsavtale som gir Mölnlycke de riktige forutsetningene for å videreutvikle virksomheten sammen med oss. Vi er stolte over tilliten Mölnlycke viser oss, og ser frem til et langt og vellykket samarbeid, sier administrerende direktør Carl-Magnus Månsson i Iver.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.