Livsforsikring og uførhet

livsforsikring
livsforsikring
Er du forsikret mot uførhet?

Vi har alle ulike typer forsikringer for å hjelpe oss økonomisk om uhell eller dødsfall skulle inntreffe. De vanligste forsikringene er boligforsikring, bilforsikring, reiseforsikring og livsforsikring. I den siste tiden har også tilbudet innen helseforsikringer som for eksempel sykdomsforsikringer blitt mer vanlige.


Å kunne får hjelp ved uhell og sykdom når man er på ferie dekkes av en vanlig reiseforsikring, vanligvis via et kredittkort, men hva om uhellet er ute når man er hjemme og man dør eller blir ufør?

En livsforsikring dekker de økonomiske tapene man har ved dødsfall og er svært nyttig for å dekke utgifter og inntektstap om man skulle bli ufør. Nettsiden Forsikringsselskap.org hjelper deg å finne en rimelig og god livsforsikring som også dekker uførhet.

De forsikringene en burde prioritere er de som hjelper igjennom de virkelige store krisene i livet. For en vanlig norsk familie vil bortfall av en forsørger ha stor innvirking på både privatøkonomi og livssituasjon. Livsforsirkring er derfor noe alle som har familie burde vurdere å skaffe seg.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.