LESERINNLEGG: Kina og WHO er skyldig i folkemord

corona

Der Spiegel skriver at den tyske etterretningstjenesten Bundesnachrichtendienst, har funnet ut at Kinas president Xi Jinping den 21. januar bad sjefen for WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus om å holde tilbake informasjon om korona viruset og at viruset kunne smitte mellom mennesker og samtidig vente med å erklære pandemi.


Av Svein Arne Grønnevik, leder i Demokratene Vestland Fylkeslag.

Det Kina og WHO i så fall har gjort seg skyldig i, er intet mindre enn et internasjonalt folkemord. Så lite er altså et menneskeliv verdt i WHO og Kinas øyne. Kina kan vi lite gjøre noe med utenom total handelsblokade. Men WHO trenger ny ledelse. En ledelse som ikke er korrupt, om det I det hele tatt er mulig i de politiske kretser disse lederne i FN systemet rekrutteres fra. Inkludert her hjemme…

WHO’s leder og Kinas president satt dermed den internasjonale kampen mot viruset 4-6 uker tilbake. Kina og FN (WHO) har med andre ord bidratt aktivt til at mer enn 300.000 liv er tapt over hele jorden, 1 million har vært/ er kritisk syke, tusenvis av milliarder skattepenger er tapt og vi har rekordhøy arbeidsledighet. Men dette er langt fra over, for Kina viruset muterer og sprer seg fortsatt og ingen vet hvordan det ender.

Hvordan straffer vi Kina og FN for det de har gjort? Mitt forslag er å tilrettelegge skatte og avgiftspolitikken slik at norske bedrifter kan flagge hjem produksjonsbedrifter til Norge. Det er noe jeg og partiledelsen i Demokratene har ment og skrevet om før pandemien. Og nå under og etter pandemien er det enda sterkere grunner til å gjøre som President Trump gjør. Nemlig å tilrettelegge så viktige industribedrifter kan flagge hjem. Dette gjelder både i olje og gass sektoren, landbasert industri og sjøfart. Da vil vi også ha nok skatteinngang til å ruste opp stamvei-nettet, helsesektoren, eldreomsorgen, skole og slutte med å skvise kronisk syke, uføre og pensjonister slik både AP, SV, H, FRP, V og SP har gjort de siste 25 årene. 

Og hvordan kan vi som velgere straffe partiene på Stortinget som ikke bare har rykket ut og forsvart FN (WHO) og Kina, men også har sendt flere milliarder norske skattekroner til det korrupte rottereiret FN og u-hjelp til Kina? Vi må faktisk sette vår lit til nasjonalkonservative partier som i dag ikke er på Stortinget. Vi må tørre å stemme UT de partiene som sitter på Stortinget i dag. Uten at vi som velgere våkner, vil nemlig enda mer av våre skattepenger gå til korrupte organisasjoner, institusjoner og land som EU, FN, WHO og Kina. Er det noe vi vil skal skje? Du kan stoppe det med å stemme nasjonalkonservativt.

Erna har i disse krisetider ettertrykkelig bevist sine globalistiske holdninger og inkompetanse. Store konsern får støtte mens permiterte arbeidere, småbedrifter og selvstendig næringsdrivende får liten eller ingen støtte fra regjering eller NAV. Mens kyniske og styrtrike Bill Gates får milliardstøtte på noe han blir enda rikere på. Nemlig at han får omtrent enerett på å vaksinere verdens befolkning mot Corona viruset. Jeg mener at vi heller må støtte forskning på årsak og vaksine her hjemme I Norge. Men så lenge Erna, Rotevatn og de andre globallistene er opptatt med å missbruke våre skattepenger til å kjøpe seg skattefrie jobber i FN, så er vel det bare ønsketenkning? Eller vil velgerne våkne og straffe globallistene på tinget?

Uansett må Kina og WHO straffes knallhardt for dette organiserte folkemordet. Medlemslandene i FN må slutte å sende sine bidrag. FN er ikke annet enn et pengesluk og korrupt rottereir I flere sammenhenger. Det finnes andre og langt bedre måter å ivareta de funksjon FN var ment å ivareta. Det var derfor rett av Trump og stoppe støtten til WHO som ser ut til å være i lomma på Kina. Jeg vil derfor også oppfordre leserne til å IKKE støtte den innsamlings-aksjonen til WHO på forskjellige sosiale medier. Den går bare til korrupsjon. Og vil du støtte rike og korrupte FN ledere og deres rike kumpaner med ennå mere penger?


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.