Låne penger til operasjon?

lån operasjon
lån operasjon
Du kan låne penger til operasjon på nettet.

Enkelte ganger kan det hende at man trenger å låne penger til å få utført en operasjon eller kirurgisk inngrep eller behandling. Årsakene kan være mange, for eksempel at man skal få utført et plastisk kirurgisk inngrep på en klinikk eller at man ønsker en kostbar behandling på et utenlandsk sykehus.


I slike tilfeller må man søke om et lån uten sikkerhet, det vil si uten pant. Her er det verdt å merke seg at det er forskjeller på lånerenten hos de ulike bankene, noen er dyre, mens andre er billige.

Heldigvis slipper man å måtte lete og søke om lån hos massevis av banker for å finne det billigste forbrukslånet, det finnes nettsider som gjør det helt gratis for deg. Compareking.no er en slik nettside der du bare fyller ut en enkelt søknad og bankene vil så konkurrere om å gi deg den beste renten.

Klikk her for å søke om et forbrukslån via Compareking.no.

Merk at lånesøknaden er uten forpliktelser. Vanligvis kan man få svar fra en eller flere banker allerede samme dag slik at du raskere kan gjøre forberedelser til din operasjon eller behandling.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.