Landsdekkende avtale med Sykehusinnkjøp for Advania

advania

Itello, som nå er en del av Advania, har vunnet rammeavtale med Sykehusinnkjøp for leveranse av skrivere og skannere. Samlet omsetning for anskaffelsen anslås å være ca. 20 millioner kroner. 


Sykehusinnkjøp gjennomfører anskaffelser på vegne av alle helseforetak i Norge.  

Anskaffelsen var basert på en åpen anbudskonkurranse og Itello vant frem etter en helhetlig vurdering av pris og kvalitet. Avtalen som er inngått har en varighet på 2 år med opsjon på forlengelse av avtalen med 1 + 1 år.

– Vi er godt fornøyd med Itello som leverandør, de har levert et godt tilbud og vi har god erfaring med Itello fra andre avtaler. Nå ser vi frem til et veldig godt samarbeid, sier Jonas Ali W. Ghanizadeh, Kategorisjef IKT, divisjon nasjonale tjenester i Sykehusinnkjøp.  

Dette er en stor og viktig avtale for oss. Sykehusinnkjøp er en av de største kundene i offentlig sektor med lokasjoner over hele landet. Dette setter store krav til organisering, kvalitet og kundeservice. Vi er glade for at vi har fått tilliten og vil bestrebe oss på å utvikle en ny vellykket referansecase for selskapet, sier Øystein Wilskow Jenssen, Partner i Itello og Sales Director i Advania.

– Oppkjøpet av Itello er av stor betydning for Advanias posisjonering også i det offentlige markedet for infrastruktur. Avtalen med Sykehusinnkjøp bekrefter Itellos gode kundeservice og pålitelighet som leverandør. Vi gleder oss over rammeavtalen og våre nye kollegaers dyktighet, sierCEO Espen Hartz i Advania Norge


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.