Kundene mener Apotek 1 er best av apotekene

apotek 1

Norsk Kundebarometer viser at Apotek 1 igjen er det beste apoteket, for åttende år på rad.


Norske forbrukere har sagt sin mening om Norges 154 største bedrifter når det kommer til lojalitet og kundetilfredshet. Igjen er Apotek 1 best av apotekene. 

– Dette er en bekreftelse på at våre kunder er svært fornøyde med de dyktige og engasjerte apotekansatte hos oss, sier kjededirektør Knut Arne Colbjørnsen.

Apotek 1 endte på en flott 9. plass totalt, 3 plasser opp fra i fjor og får igjen 5 av 5 stjerner på rangeringen, som betyr at kundene er begeistrede. Tilfredsheten blant våre kunder har økt med 0,3 prosentpoeng fra 80,8 til 81,1, samt at kundelojaliteten har en økning på hele 3,4 prosentpoeng fra 2018 hvor vi hadde 86,9 prosent. Det betyr at vi nå er oppe i 90,3 prosent.

– Det er ingen selvfølge at vi er apotekkjeden med mest fornøyde kunder. At vi år etter år kommer best ut av apotekkjedene er noe vi kan være veldig stolte av. Jeg vil rette en stor takk til dem som har sørget for at vi igjen har oppnådd dette resultatet, og det er alle våre ansatte i apotek, fortsetter Colbjørnsen.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.