Koronaviruset: Planlegger Oslo Pride likevel

pride

Oslo Pride fortsetter planleggingen som om det blir festival og forholder seg til de gjeldende anbefalinger. Oslo Pride oppfordrer samtidig alle til å ta vare på hverandre i en vanskelig tid – følg helsemyndigehtenes råd og vær solidariske.


Oslo Pride vil understreke viktigheten av solidarisk tankegang rundt egen atferd og stiller oss bak helsemyndighetenes anbefaling.

– Vi er ikke bare en festival, men et viktig høydepunkt og en fast begivenhet for mange. Vi fortsetter planlegging som om det blir festival, men holder påmeldinger lukket inntil videre og har i tillegg startet arbeidet med å utrede konsekvensene av en avlysning for alle involverte. Inkludert publikum, ansatte, samarbeidspartnere, partnere, leverandører, artister og kunstnere, skriver Oslo Pride i en pressemelding.

– Vi oppfordrer alle til å sammen med oss jobbe for våre kjerneverdier solidaritet, frivillighet og tryggere rammer. Det kan bety noe så enkelt som å ta en telefon, sende en melding, berolige og være en alliert i noens liv. Vi som andre arrangører går en usikker tid i møte og vil oppfordre til engasjement også når vi er på andre siden av denne krisen, avslutter arrangøren.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.