Kindred donerer reklame under håndball-EM 2020 til ENALMH

håndball

Kindred Group vil donere alle eksponeringsrettigheter til kampene som spilles i Norge under både herrenes og kvinnenes håndball-EM i 2020. ENALMH, et nettverk som sikter på å promotore et aktivt liv som hjelp til å forhindre mentale helseproblemer, vil få benytte seg av rettighetene.  


Kindred Group (tidligere Unibet Group) har inngått et partnerskap med ‘European Network of Active Living for Mental Health’ (ENALMH), et nettverk som jobber med å promotere et aktivt liv som en grunnleggende del av en holistisk tilnærming til mental helse. ENALMH vil bli gitt Kindreds eksponeringsrettigheter under alle kamper som spilles i håndball-EM i Norge i 2020. Denne avtalen gjelder både for herrenes og kvinnenes mesterskap. 

– Å donere våre eksponeringsrettigheter for kampene i håndball-EM som spilles i Norge til ENALMH var en enkel avgjørelse. Vi er stolte over å støtte ENALMH med deres viktige arbeid, sier Timo Mastelinck, sponsorsjef i Kindred Group.

– Ved å være tilknyttet et stort europeisk sportsarrangement som håndball-EM for både menn og kvinner i 2020 får vår bevegelse den eksponeringen den virkelig fortjener. Takket være muligheten som Kindred Group gir vil ‘European Network of Active Living for Mental Health’ (ENALMH) være i Norge for å støtte sportens ånd, å møte det norske fellesskapet for sport eller mental helse, for å diskutere med sportsindustrien og for å dele vårt budskap «move to balance» med et stort publikum, sier Jan Drobny, visepresident i ENALMH. 

Kindreds brand Unibet har sikret seg sponsorrettighetene til håndball-EM for både herrer og kvinner i 2020. Herrenes mesterskap spilles i Sverige, Østerrike og Norge fra 10. til 26. januar, mens kvinnenes mesterskap spilles i Danmark og Norge fra 3. til 20. desember. 

Partnerskapet med ENALMH er tydelig linket til Kindreds strategi om bærekraft og engasjement til å bidra til lokalmiljøet. Kindred er allerede involvert i andre prosjekter tilknyttet mental helse, deriblant 32Reds sponsorskap med Derby County Community Trust sitt prosjekt Team Talk, som fokuserer på menns mentale helse.  


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.