Hydra Genius det nyeste innen hudpleie

tørr hus
tørr hus
Dette er det aller nyeste innen hudpleie.

Hver dag mister huden omlag 20% vann. Og etter en særlig lang vinter kan huden føles spesielt tørr. Typiske kjennetegn på en tørr hud er at den føles stram og irritert, huden kan være rødlig eller gusten, og man kan ha områder med flass.


Dette kan være ubehagelig, men det kan også gjøre det vanskelige å legge makeup. For å unngå en dehydrert hud må vi tilføre huden rikelig med fuktighet. L’Oréal Paris har latt seg inspirere av asiatiske hudpleierutiner og lanserer nå flytende fuktighetspleie som er den aller siste trend innen hudpleie.

Flytende fuktighetspleie bidrar til å øke fuktighetsnivået i huden slik at man unngår dehydrert hud og beholder en ungdommelig glød. I dag bruker allerede 9 av 10 japanske kvinner hudpleie i flytende form, og vi ser at denne trenden sprer seg om i resten av verden.

Hydra Genius fra L’Oréal Paris består av en flytende gelformel med aktive ingredienser for å øke fuktighetsnivået i huden vår. Aloe Vera ekstrakt gjør at fuktigheten trenger dypt ned i huden, mens Hyaluronsyre, som kan holde på vann opptil 1000 ganger sin egen vekt, holder på fuktigheten i opptil 72 timer.

Hydra Genius inneholder 2/3 vann som gjør at den absorberes raskt og føles lett på huden. Du kan også oppbevare den kjølig for en fin effekt på varme sommerdager.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.