Hva forteller folk om opplevelsen som slankeoperert?

vekttap

Selv om ingen slankehistorie er identisk med en annen, er folk ivrige etter å høre om andres opplevelser. Når det gjelder slankeoprasjoner er det ikke mulig å gjennomgå vurderingene fra en pasient for å få et fullstendig bilde av inngrepet og om  livet etter behandlingen.


Les videre og les om flere førstehånds opplevelser fra ulike slankeoperasjoner!

3 historier om vekttap
En slankeoperasjon er det første skrittet mot en livslang reise for å oppnå og opprettholde ønsket vekt. Dette er grunnen til at pasienthistoriene ikke bare fokuserer på operasjonen/sykehusoppholdet – det viktigste er hva som skjer etter utskrivningen. Her er hvordan tidligere pasienter fra klinikken Overvekts Operasjoner Riga beskriver sine opplevelser:

Ruth fra Kirkenes snakker om sitt besøk på klinikken som trygt og behagelig. På 5 måneder har Ruth mistet 23 kg.

Laila Christin fra Sande påpeker at hovedfordelen med operasjonen er forbedret helse – mindre migrene og mindre smerter i rygg, nakke og ben. Laila sin Body-Mass Index falt fra 30,8 til 20,8.

May-Lisbeth fra Tjøme beskriver sin erfaring på sykehuset som førsteklasses, med dyktige og imøtekommende medisinske ansatte. May har mistet 18 kg totalt og klarte å begynne å trene mer.

Overvekts Operasjoner Riga bruker en privat klinikk i Latvia, utstyrt med avansert teknologi for effektiv og sikker kirurgi. Klinikken gir alt du trenger for et behagelig opphold, fra engelsktalende personell til 24/7 omsorg. Prisen på. Gastric bypass i Riga er rundt halvparten av prisen på samme prosedyre i Norge.

Positive opplevelser av en slankeoperasjon kan forme din beslutning om å gjennomgå en operasjon selv. Ikke stol bare på vurderinger fra pasientene – ta kontakt med klinikken og motta detaljerte svar på alle spørsmålene dine.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.