Hollywoods mest utrolige vektforandringer

hollywood

I Hollywood finner vi de mest populære menneskene i verden, bl.a. innen film/tv, musikk og underholdning. Medietrykket er stort på kjendisene, både når det gjelder utseende, kropp og livsstil. Ofte er det negative aspekt ved kjendisene som blir lagt merke til, for eksempel overvekt.


Kjendisene blir kritisert for dårlig kosthold/livsstil og et uflidd utseende – hva gjør dette med selvtilliten? En hektisk livsstil der man ikke rekker å spise ordentlige og næringsrike måltid, kan føre til overvekt – hvis man i tillegg er sofa-sitter og ikke er i fysisk aktivitet, er ikke dette bra for kroppen.

Mange Hollywood-kjendiser gjør noe med overvekten, og går gjennom krevende slankeprosesser med diett og trening. På den røde løperen ser vi fantastisk veltrente kropper, og mange kjendiser trener, nettopp på grunn av dette – for å bli lagt merke til. I dag blir det utviklet apper innen kosthold/trening, og det blir stadig enklere å slanke seg.

Mange er opptatt av kalorier, og hva maten inneholder, slik at man kan sette sammen et måltid med riktig næringsinnhold, og vitaminer. Mange tar kosttilskudd, lager proteindrikker for å bygge opp muskulaturen, eller benytter drikker spesielt egnet for trening.

Kjendiser med utrolige vektforandringer
Her er et utvalg av profilerte Hollywood-kjendiser som har gått gjennom en merkbar vektforandring:

  1. Jennifer Hudson: Sangeren og skuespilleren har fra 2009-2010 gått ned bortimot 40 kg., etter at hun fødte en sønn. I 2010 ble hun talsperson for vektklubben Weight Watchers – der de har en poengplan, og man gjennomgår regelmessig trening; som hun sier at fungerer. Jennifer står opp og jobber hardt hver dag og passer på å spise riktig og holde seg fokusert. I tillegg ønsker hun å lære familier å lage sunne måltider og dermed bekjempe overvekt.
  2. Melissa McCarthy: Skuespilleren har fra 2014-2016 gått ned over 30 kg. – hun sier at hun ikke blir påvirket av slankepresset i Hollywood om å være syltynn, og at slanking er noe man skal gjøre hvis man selv ønsker det. I følge henne selv ble hun slank av et kjedelig liv – hun sier at man ikke skal ta lett på slanking, og at man virkelig må skjerpe seg; ikke gjøre noe gøy og legge seg kl. 19:30 hver kveld.
  3. Chris Pratt: Da skuespilleren skulle prøvefilme for filmen «Moneyball» i 2011, fikk han beskjed om at han var for tjukk, og bestemte seg derfor for å gå ned i vekt. Det var en såkalt jojo-slanking; han hadde ikke råd til trener, så det eneste han gjorde var å løpe, for å gå ned i vekt, og redusere alkoholforbruket – han gikk ned mer enn 30 kg. fra 2009–2011.
  4. Oprah Winfrey: Talkshow-verten har tidligere slitt med vektøkning og dårlig treningslyst, og har bedrevet jojo-slanking. I 2015 fikk hun en telefon fra slankefirmaet Weight Watchers, og et spørsmål om å være deres talsperson – hun måtte selv gjennom treningsprogrammet, og sier at det er mer en livsstil enn en diett – hun har gått ned 13 kg. på 1 år

Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.