Her finner du ledige stillinger i helsevesenet

doktor lege helse

Mange øsnker å jobbe med helse, enten det er som lege, tannlege eller på sykehus som doktor eller sykepleier eller innen mental helse som psykolog og så videre. Det er faktisk ganske mange typer ledige stillinger innen helse, medisin og sykdomsbehandling man kan utdanne seg til og søke på.


Det er også mange jobbsøkere innen helse i Norge, bransjen er stor og det er mange arbeidsgivere. Men hvor finner man de ledige stillingene, hvilke nettsider har alle de relevante stillingsannonsene?

Det er mange nettsider innen jobbsøk i Norge, Nav.no er nok den de fleste sjekker først. Men den er dessverre ikke komplett. Årsaken er at det er mange stillinger som ikke blir utlyst i Norge, men av utanlandske aktører.

Nettsiden Stillingsbasen.no har stillingsannonser fra hele verden. Den er også oppdatert, men merk at siden viser ledige stillinger fra der du befinner deg, så om du øsnker å se ledige stillinger i en annen by, må du søke etter det.

Du kan finne ledige stillinger i bransjer, og du skan selvsagt søke etter spesifikke stillinger eller kompetanse som du har.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.