Hele Norges «Helsesista» slipper boken #Vågåvære for alle tenåringsforeldre

cappelen damm

I boken #Vågåvære skriver Tale Maria Krohn Engvik om temaer som mange barn og unge lurer på – og ikke minst også alle tenåringsforeldre der ute!


Gjennom sin Snapchat-konto når hele Norges «Helsesista» daglig to hundre tusen følgere. Ingenting er for flaut å snakke om, og det samme gjelder for boken. Kapitlene tar opp viktige temaer som kropp, sex, kjærlighet og ensomhet. Gjennomgående for boken #Vågåvære er spørsmål og erfaringer delt fra unge. Helsesista svarer med konkrete tips og råd – og åpner opp om egne livserfaringer.

– Det var en forelder som skrev til meg på snap en gang: «Etter at jeg begynte å følge deg og lytte til dine ord, har jeg begynt å møte mine egne tenåringer på en annen måte. Nå har vi det helt annerledes her hjemme, og jeg ville bare si takk til deg», sier Tale Maria Krohn Engvik. 

Hun glemmer aldri den meldingen. Nå håper Helsesista at boken vil hjelpe foreldre til å forstå de fine ungdommene sine bedre.

– Våg å være tenåringsforeldre! I ungdomstiden skal unge løsrive seg, men det betyr ikke at de ikke trenger støtten, forståelsen og tilstedeværelsen fra dere foreldre – som er de aller nærmeste, sier Krohn Engvik.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.