Guide til sportsbriller

sportsbriller

Sykling, løping, fiske og golf, det finnes mange ulike typer sport og dermed mange solbriller å velge i. Vi har noe til enhver. Her er en guide til hvilke solbriller du bør velge til ditt bruk.


Sportsbriller er konstruert for å hjelpe deg med å fokusere, slik at du raskt kan oppdage eventuelle farer og subtile endringer i landskapet, i vannet eller på veien.

Forskjellen på solbriller til daglig bruk og sport er at glassene er kontrastøkende, tilpasset ulike miljøer og aktiviteter ved å gi optimal fargekontrast til eksempelvis veiskilt og veimerkinger.

Vi har mange variasjoner av solbriller til sport. Det som er viktig å tenke på når du skal ha solbriller til sportsbruk er at de sitter tett inntil ansiktet ditt og er behagelig på. Dette gjør at solbrillen holder seg på plass slik at du kan yte maksimalt.

Wrap-around fasongen er perfekt til sportsbruk, da blir du ikke forstyrret av vind, sol, støv i luften og eventuell steinsprut på løpe- og sykkeltur. En annen fordel er at solbrillene slipper inn litt luft så du får god ventilasjon og unngår dugg på innsiden av glassene.

Kilde: Travel Retail Norway


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.