Gode linker om helse

linker helse
linker helse
Linker om helse.

Nettet har utrolig mange nettsider om mange ulike emner, og det er også veldig mange nyttige nettsider om helse. Helse er jo også et ganske stort emne og kan deles opp i flere mindre underemner som sykdommer, medisiner, symptomer, mental helse og så videre.


På verdensbasis er det mange nettsider om helse, også på engelsk. Det er også mange gode nettsider på norsk om helse, og Sykdomsportalen.no er jo selvsagt en av dem.

Men hvor finner man linker til alle disse nettsidene? På vår nettside med linker finner du en grei oversikt med linker til de viktigste nettsidene, men oversikten er bare en liten brøkdel av det som finnes på nettet.

Emnekatalogen Lenkeguiden.no har sortert linker innen mange emner, også helse. Der vi du finne mange gode linker og også flere kategorier, bl.a. barn, helseinformasjon, legemidler, tannhelse og mange flere.

Men om du øsnker å finne nettbutikker, bedrifter og så videre bør du bruke nettkatalogen BedriftsGuiden.no. Der vi du finne mange linker til gode nettsider om helse og velvære.

Om du ønsker å finne lokale nettsider om helse bør du bruke søketjenesten Bedriftsbasen.no. Nettsiden har massevis av linker til bedrifter og nettsider innen helse og velvære sortert etter fylker.

Om du fremdeles ikke finner det du er på jakt etter bør du definitivt prøve den internasjonale nettkatalogen Three Link Directory. Her vil du finne et imponere4nde utvalg av nettsider inne emnet health.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.