FrP skal styrke seg i helsepolitikken

frp

Etter valget i høst varslet Fremskrittspartiets partileder Siv Jensen et mer tydelig og gjenkjennelig FrP. Nå styrker FrP seg i helsepolitikken og endrer sammensetningen av helse- og omsorgskomiteen


Ett av partiets viktigste politikkområder vil fremover bli sykehuspolitikk, og som et ledd i partiets strategi har stortingsgruppen nå plassert stortingsrepresentant Jan Steinar Engeli Johansen i helse- og omsorgskomiteen, hvor han vil få ansvaret for partiets sykehuspolitikk.

– Vi trenger en sykehuspolitikk som gjør at folk føler seg trygge uavhengig av hvor de bor. Skal Fremskrittspartiet bli førstevalget blant de som setter helse- og sykehustjenester først, må vi ha en politikk som folk tror på og som gir de grunn til å stemme på oss. Trygghet og nærhet er viktig.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Engeli Johansen kommer fra finanskomiteen, men har også tidligere erfaring fra helse- og omsorgskomiteen. Nå gleder han seg til å begynne arbeidet med å skape trygghet der folk bor.

– Alt for mange gir uttrykk for usikkerhet og er bekymret. Jeg kommer selv fra Nordmøre, ett av stedene folk føler på utrygghet for hvilket tilbud de skal få i fremtiden. Endringer i behandlingstilbud og lokasjon bør skje i takt med innbyggernes ønske og aksept. I dag er vi ikke der, men det er en jobb jeg gleder meg til å ta tak i. For Fremskrittspartiets del vil vi nå gjennomgå utfordringsbildet i de forskjellige områdene på nytt, og så må vi meisle ut en politikk som er til det beste for folk flest, uavhengig av hvor de bor.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

– Vi skal ha ambisiøse mål, og det er det som skal gjøre oss store igjen, sier partiets nyvalgte sykehuspolitiske talsmann.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.