Fotballtur til München

allianz arena

Bayern München og TSV 1860 München har mange lokale fans, og det er umulig å gå glipp av de mange supportere som kryr i gatene enten i rødt eller babyblått for å representere deres favorittlag på kampdagen.


Besøk historiske Marienplatz, nyt et par ferske kringler og en halvliter øl på en lokale“bierstube” mens du nyter «gemütlichkeit» (vennligheten) med andre fans som Bayern er så stolt av!

FC Bayern München
FC Bayern München er utvilsomt den mest suksessrike klubben i Tyskland og et av de mest kjente fotballagene i verden. Fans elsker å påpeke at laget har vunnet Bundesliga totalt 29 ganger, inkludert de siste syv årene på rad.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Og suksessen stopper ikke der: laget har også fem UEFA Champions League-titler, en UEFA Supercup og en FIFA Club World Cup seier. Fotballstjerner som Franz Beckenbauer, Sepp Maier eller nåværende spillere som James Rodriguez, Robert Lewandowski og Joshua Kimmich er kjent navn for de aller fleste. Her finner du billetter til en fotballtur til München.

TSV 1860 München
Münchens eldste lag, TSV 1860 München, har kallenavnet The Lions som er en referanse til løven på klubbens emblem. Selv om TSV 1860 München i stor grad alltid er i skyggen av sine lokale rivaler, har laget hatt en bemerkelsesverdig suksess, inkludert ett tysk mesterskap og 2 seire i DFB cupen.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Ting å gjøre i München etter kamp
Etter kampen er det bare å komme seg til sentrum igjen, hvor du kan finne mange bierstuber, puber og restauranter. Hvis du er i München under Oktoberfest (vanligvis de to siste ukene i september), kan du besøke de ulige bryggeriteltene (spesielt Paulanerteltet) med flere tusen andre ølglade mennesker.

Faktisk kan du støte på din favoritt FC Bayern München-spiller – de er kjent for å delta på den største folkefesten i verden!

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.