Foodora-budene sykler for mental helse

foodora

I sommer tok 4 Foodora-bud hjulene fatt og syklet fra Tromsø til Oslo på 14 dager for å samle penger til en organisasjon for mental helse.


På Verdensdagen for psykisk helse lørdag 10. oktober donerer matleveringsselskapet 1 kr pr kilometer budene sykler til Mental Helse.

1668 kilometer totalt ble tilbakelagt på den fantastiske sykkelturen Neil, Philip, Andreas og Andrew la ut på i sommer, som resulterte i en donasjon på ca 5000 kr. Egentlig var planen en tur nedover i Europa, men når Covid-19 satt en stopper for det bestemte gjengen seg for å oppleve Norge i stedet. Initiativet kommer fra engelskmannen Neil, som på fritiden sykler verden rundt for å sette fokus på mental helse.

– Jeg har alltid vært en eventyrlysten type, og når sjansen bød seg for å gjøre en livslang drøm til virkelighet og sykle verden rundt måtte jeg bare slå til. Så langt har jeg samlet inn over £4000 og syklet over 10,000 km fra hjembyen min Devon i England til Instanbul i Tyrkia. Sommerens tur var full av overraskelser og fantastiske opplevelser, og jeg er veldig glad for at foodora ønsker å være med å støtte det jeg brenner så sterkt for, sier Neil Sharp-Dent, som har jobbet som bud for Foodora siden 2018.

Førstkommende lørdag er det Verdensdagen for psykisk helse, og i den anledning vil Foodora støtte organisasjonen Mental Helse med 1 kr pr kilometer budene sykler. Det gjelder alle syklistene i de 13 byene Foodora finnes i Norge.

– Vi synes det er fantastisk at ansatte hos oss engasjerer seg i en så viktig sak, og er veldig glade for at vi kan være med å støtte dette initiativet. foodora har valgt å donere til Mental Helse fordi det er en landsomfattende organisasjon med mange viktige funksjoner, som for eksempel Hjelpetelefonen, og at de på forskjellige måter bidrar til å sette fokus på åpenhet rundt psykisk helse. Vi oppfordrer alle våre kunder til å bestille noe ekstra godt til lørdagskosen 10. oktober, sier Elisabeth Myhre, Managing Director i Foodora Norge.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.