Fazer har miljø på menyen

| 17. januar 2017
vegetar

Mer vegetarmat som catering.

Fazer Food Services ønsker å påvirke sine gjester til å ta sunne og bærekraftige valg på tvers av de Nordiske landene. Derfor har Fazer iløpet av 2016 gjenomført flere felles, nordiske kampanjer og tiltak, i tillegg til en rekke lokale miljøtiltak.

Blant annet har Fazer lansert sin egen kokebok, «Hekta på grønt».

Fazer vil nå hjelpe sine gjester til å lage, og spise mer grønt også hjemme, og lanserer for første gang en vegetarisk kokebok.

Kokeboken «Hekta på grønt» er utviklet av Fazer Food Services egne kokker, med mål om å inspirere hjemmekokken til en grønnere matlaging.

«Mange forbinder Fazer med godteri, sjokolade og brød men med denne lanseringen håper vi at vi kan vise et bilde av oss selv som en pioner innen sunn og næringssrik matlaging”, sier kommunikasjonsansvarlig Ingvild Ross Magnussen

«Hekta på grønt» kan om kort tid kjøpes i utvalgte kaffebarer hos Fazer Food Services. Den lanseres i tillegg digitalt i løpet av 2017.

I Norge er Fazer Food Services en ledende aktør innen drift av måltidstjenester under varemerket Wilberg, og cateringvirksomhet under varemerket Wilberg Catering. Virksomheten er fordelt på regionene Østlandet, Rogaland og Hordaland.

Tagger: , ,

Kategorier: Helse, Kosthold

Om skribenten ()

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.

Kommentarer er stengt.