Farmasiet.no er Årets Apotek og Helsekost 2019

farmasiet

For andre år på rad har Farmasiet.no blitt kåret til Årets Apotek og Helsekost. Nettapoteket selger både reseptbelagte og reseptfrie legemidler, i tillegg til andre apoteksprodukter som solkrem og kosttilskudd. Farmasiet.no tilbyr også gratis veiledning til sine kunder anonymt på chat, i tillegg til på e-post og telefon.


–  Vi er veldig stolte over å få denne æren igjen. Høy kundetilfredshet er det aller viktigste for oss og er det som gjør at flere og flere ser fordelen med å handle apotekvarer på nett. Vi får spesielt god respons på at vi kan gi kundene våre gode råd og veiledning hjemme i trygge omgivelser, sier Hans Kristian Furuseth, sjef i Farmasiet.no.

Tidligere i år kom Farmasiet.no på 10. plass i Norsk Kundebarometer foran mange av landets mest kjente merkevarer. Farmasiet.no vant også Årets Apotek og Helsekost i 2018 som var første år med kåringen. Tidligere i år investerte det norske vekstfondet Verdane i Farmasiet.no og ansatte Furuseth som toppleder. Dette gir Farmasiet.no muligheten til å investere i enda bedre kundeservice og å lage en større norsk aktør i apoteksmarkedet.

− Vi er fornøyde med at våre kunder setter pris på kundeservicen vår, men samtidig har vi klare planer om å forbedre oss. Vi kommer til å investere mye i forbedret kundeopplevelse de neste årene. Dette er jo også en liten askeladdhistorie at vi kan slå de tre store internasjonale gigantene i markedet. Vi er den eneste norske apoteksaktøren av størrelse og de tre vi kjemper mot er enten på tyske, britiske eller amerikanske hender, sier Furuseth.

Farmasiet er Norges største nettapotek og er i stor vekst. Det skyldes at flere kunder foretrekker enkelheten med å handle på nett, sammen med diskresjonen det gir. I tillegg er ofte prisene vesentlig lavere på nett.

Prisjakt er Norges største prissammenligningsside og kårer hvert år årets butikk i forskjellige kategorier.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.