Få en ny type komfort

søvn

Det er ikke akkurat mange fordeler med det å være syk og innlagt. Du føler deg ikke bra, du er rundt syke mennesker hele tiden, maten er ikke god og det er generelt en trist tilværelse frem til du blir skrevet ut.


Dog så er det noe som gjør tiden litt lettere, og det er den regulerbare sengen, som hjelper deg med å sitte opp, reise deg g gjør bevegelse generelt lettere. Det kan du nå kjøpe også for hjemmebruk. Eller, det har du kunne gjort lenge, men det er kanskje ikke så mange som vet om det, at det finnes en seng som kan reguleres i øvre og nedre del.

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

Det er mange fordeler med en slik seng, som en kanskje kan forestille seg, at du kan heve ryggen slik at det er enklere å lese bok eller se film. Og om du er bekymret for at motoren lager mye lyd så kan vi trygt si at disse har stillegående motorer.

Mange fordeler
Det er ikke akkurat mange andre typer av senger på markedet som kan gi deg en slik type komfort og støtte. Først og fremst fordi du kan regulere sengen til akkurat den posisjonen du er ute etter. Om du er ute etter en litt forhøyet hodestøtte kan du ordne det, om det er bare du som vil regulere posisjonen, mens personen du sover med ikke ønsker det, så finnes det senger som har to separate motorer.

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

Det innebærer en god soveposisjon for begge to, og den beste sovekomforten som det er mulig å få. Og om du tror det koster mer enn andre senger så tar du feil der også, da prisene jevnt over ikke varierer så mye.

Det avhenger jo så klart på hva slags kvalitet og hvilket merke du kjøper. Ta en titt på Sengeeksperten.com for å få mer informasjon.

Les også:  KS og KS Storbynettverk ber regjeringen skjerpe tiltak mot importsmitte

Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.