Er en Giant elsykkel verdt prisen?

gianr

Mange bruker elsykkel for å senke terskelen for å trimme ute i naturen på våren, sommeren og høsten. En elsykkel gjør at dørstokkmila blir enkel å overkomme og man får bevegd kroppen og kommet i bedre form enklere.


Det er mange elsykler å velge mellom, og det er også mange elsykkel merker å velge mellom, men de fleste av disse merkene er nye, ukjente merker. Disse nye mindre merkene har ikke den samme infrastrukturen bak seg, noe som for eksempel gjør at det kan bli vanskelig å finne reservedeler.

Garanti kan også være et problem. Dessuten er kvaliteten på noen av disse nye billige elsyklene svært varierende. Du kan gjøre et godt kjøp, men du kan like gjerne kjøpe katta i sekken. Dette slipper man om man kjøper en elsykkel av de anerkjente merkene.

Men mange av dem er kostbare, som for eksempel Giant elsykler. Her varierer prisene fra 20 til 30.000 kroner. Men om man tenker langsiktig kan man være så godt som garantert at en slik sykkel vil vare i flere 10-år, men en billig elsykkel kan vare bare 1-2 år, og da blir faktisk den billige elsykkelen den dyreste.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.