Er du klar for KK-mila?

boots kk-mila
boots kk-mila
Boots apotek bidrar til høstens store løpefest.

Løping, jogging og gåing har alle beviste helsefordeler på muskulatur og kondisjon. Løping øker også forbrenningen, og har den fordelen at det eneste du egentlig trenger er et par gode løpesko.


Lørdag 2. september går det tradisjonsrike løpet, KK-mila, av stabelen for 8. gang og Boots apotek er med på laget. Deltakerne kan selv velge om de vil gå eller løpe og om de vil tilbakelegge en distanse på 5 eller 10 kilometer. Og etter målgang er det kos og velvære som gjelder.

– Vi stiller med egen stand inne på Bislett stadion, der deltakerne kan få en smakebit av det som gjør oss så spesielle, forteller kommunikasjonsansvarlig i Boots Norge, Anne Margrethe Aldin Thune.

For Boots Norge er det først og fremst helse og velvære som står i sentrum, og dette gjør KK-mila til en naturlig samarbeidspartner for kjeden.

–KK-mila er et lavterskel-løp som setter kvinners helse og trivsel i fokus. Her kan man være med uansett formnivå, og arrangementet er et velfortjent avbrekk i hverdagen for mange kvinner. Dette sammenfaller i stor grad med det vi står for. Vi jobber hver eneste dag for alles rett til å føle seg bra, forteller administrerende direktør i Boots Norge, Margrethe Sunde.

– Dermed er KK-mila en naturlig samarbeidspartner for oss, avslutter hun.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.