– Elsykler og elscootere får folk ut av sofaen

elscootere

I dagens samfunn bruker de fleste av oss biler for å komme oss frem og tilbake mellom jobb og butikker. Og det betyr at det er mange som går glipp av daglig mosjon.


For mange er det nemlig et stort skritt å sykle til og fra jobb, eller å gå til og fra kjøpesentrene.

Men den økende populariteten til elsykler og elscootere har endret dette bildet, stadig oftere er det mange som kommer seg opp av sofaen og i det minste bruker en elsykkel når man skal til byen eller besøke noen, eller kanskje man bruker en elsparkesykkel.

– Vi ser en økende etterspørsel etter elscootere, elsykler og elsparkesykler, både i Norge og Sverige, sier Sveinung Kristiansen, daglig leder i Ewheels.se som selger elscooter i Sverige og Norge.

En elektrisk sykkel vil ikke erstatte en gåtur der du bruker mye av kroppen, men den får deg over den berømte «dørstokkmila» og gir deg et alternativ til bare å sette seg i bilen og ikke bruke kroppen i det hele tatt.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.