Ecura flytter til Verket i Moss

Höegh Eiendom

På Verket har Ecura nå funnet seg til rette i en splitter ny bydel på historisk grunn. Det gamle industriområdet som helt tilbake til 1700-tallet har vært preget av næringsvirksomhet, har vært gjennom litt av en transformasjon etter at papirfabrikken stengte dørene for godt i 2012.


Noen av landets fremste arkitektmiljøer har vært med på å utvikle området sammen med Höegh Eiendom, som har lagt til rette for et variert næringsliv på Verket. I det 10 000 m2 store Ankers Hus, har Ecura selskap av blant andre Skatt Øst, Østfold Tannklinikk, Colliers og BDO.

– Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap, sier HR direktør Wenche Grønsveen i Ecura AS, som har åpnet avdeling på Verket.

Ecura AS har mer enn 10 års erfaring som leverandør av helse- og omsorgstjenester til private og offentlige kunder. Med lokasjoner både på Østlandet, Vestlandet og i Midt-Norge, er Ecura en stor tilbyder av heldøgns bo- og habiliteringstjenester for personer med utviklingshemming, autismespekterforstyrrelser og psykiske lidelser. Ecura er et av Norges ledende fagmiljøer innen disse fagområdene og tilbyr også veiledningstjenester og rådgivning.

Ecuras avdeling i Moss satser stort innen BPA (Brukerstyrt Personlig Assistanse) og er godkjent leverandør av denne tjenesten i en rekke kommuner. BPA finansieres gjennom kommunene og er en ordning som tilbyr assistanse til personer med stort hjelpebehov for å gi disse større frihet til å styre tjenestene og hverdagen sin selv. 

BPA-selskapene innen Ecura sysselsetter rundt 400 personer over store deler av landet. Administrasjon for denne satsingen består av 6 personer som nå har flyttet inn i nye, flotte lokaler på Verket i Moss. Dette vil også åpne en mulighet for 6-7 andre av Ecuras administrativt ansatte med tilhørighet i Østfold, til å arbeide delvis fra Moss og delvis fra Oslo.

– Vi gleder oss stort til å bli en del av næringslivet i Moss og til å flytte inn i flotte nye lokaler på Verket, sier en forventningsfull Grønsveen.

Forventningsfull er også Jan Erik som på vegne av Höegh Eiendom ønsker Ecura velkommen til Ankers Hus og Verket;

– Ecura er en bedrift i sterk vekst som vi gleder oss til å følge med på i utviklingen fremover, sier han.

Og med Ecura på plass, er Ankers Hus nå nesten fullt utleid. Syv av åtte etasjer er fylt opp i signalbygget på Verket, oppkalt etter familien Anker som eide Moss Jærnverk på 1700-tallet.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.