Dronningen Tannklinikk – en skrekkhistorie

tannlege dronningen tannklinikk bodø
tannlege dronningen tannklinikk bodø
Dårlig kundebehandling hos Dronningen Tannklinikk.

Vi må alle innom tannlegen flere ganger i løpet av livet. Jeg besøkte Dronningen Tannklinikk i Bodø for noen år siden. Tannlegene i Norge er viktige for tannhelsen og dermed folkehelsen til nordmenn. Men som med alle andre yrkesutøvere er ikke alle tannleger i gode tannleger, noen tannleger er faktisk dårlige. Heldigvis er det få dårlige tannleger, men det finnes noen. Og en av dem er Dronningen Tannklinikk i Bodø.


Av 4 tenner de skulle skifte fylling på har alle 4 siden ramlet fra hverandre. Man kan kanskje forklare en eller til og med to tenner som uflaks. Men alle sammen? Det er meget unormalt skulle man tro. Andre tannleger i Bodø jeg har snakket med sier de aldri har hørt om noe lignende.

Jeg klaget kort tid etter at den første tannen ramlet fra hverandre til Dronningen Tannklinikk både muntlig og skriftlig, men ble avvist. Siden har det samme skjedd med alle de andre tennene Dronningen Tannklinikk hadde «fikset» – de ramlet fra hverandre. Ingen andre tenner fra hverken før eller etter jeg brukte Dronningen Tannklinikk har det skjedd noe med. Alle er som tenner bruker være etter man har besøk tannlegen.

Jeg sendte en mail for å be dem om å fikse tennene som fremdeles kan reddes (to har jeg måtte trekke ut). Svaret? …»kan vi ikke se at noe klanderverdig arbeid er utført», svarer en anonym ansatt etter et par uker.

Det er greit at man av og til kan gjøre feil, selv om det var vel mange «feil» i denne skrekkhistorien, men man skulle vel tro at det er vanlig å prøve å gjøre kunder som til og med mangler tenner etter behandlingene fornøyde igjen? Ikke hos Dronningen Tannklinikk.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.