Dette bør du vite om en gastric bypass operasjon

overvekt

Det er forskjellige slankestrategier, og bare individuell tilnærming fungerer godt. Noen ganger er det rett og slett ikke nok å trene mer og endre spisevaner. For ganske mange mennesker starter veien til vekttap med gastrisk bypass-kirurgi.


Men er denne prosedyren sikker på lang sikt? Les mer om gastrisk bypass og ta et informert valg!

Fordeler og ulemper ved gastric bypass-kirurgi
Bypass-kirurgi kan være det første trinnet på vei til en slankere figur, men eventuelt vekttap er ikke den eneste fordelen med denne prosedyren. Pasientene har merket betydelige forbedringer i helsetilstanden etter operasjonen:

● Mindre problemer med søvn

● Normalisert blodtrykk

● Mindre blodsukkernivåer

● Mindre tretthet i løpet av dagen

Imidlertid har alle operasjonstyper sin risiko og bypass-kirurgi er intet unntak. Den mest utbredte er en infeksjon etter operasjonen, som kan behandles med antibiotika. Andre risikoer, som blodpropp, aversjon mot mat, spasmer og stramminger er sjeldne.

Bare en lege kan bestemme om kirurgi er egnet for pasienten, og hva som er alternativene Medisin av høy kvalitet er ikke billig, og høy pris er en av hovedårsakene til at folk utsetter legebesøk. Imidlertid er det en løsning – slankekirurgi i utlandet.

Europeisk kvalitet til mindre pris
Overvekts-Operasjoner.no i Riga i Latvia, tilbyr slankeoperasjon til halvparten så mye som skandinaviske klinikker. Transfer, overnatting, alle nødvendige prosedyrer, 24/7 medisinsk behandling, 5 års oppfølging og ansvar er inkludert i prisen.

Gastrisk bypass-kirurgi er en av de mest populære typene for slankeoperasjon, men ikke den eneste. Totalt tilbyr Overvekts Operasjoner fire typer bariatrisk kirurgi, hver og en egnet for personer med forskjellige helsemessige forhold og forskjellige krav. Lær mer om klinikken og deres tjenester på Overvekts-Operasjoner.no.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.