Derfor bør alle ha reiseforsikring

reise flyplass

Man tenker ofte ikke på reiseforsikring før etter man har bestilt ferien. Men en reiseforsikring dekker ikke bare tyveri, uhell og sykdom når man er på ferie i utlandet. De dekker også reiser når du er i Norge, for eksempel til og fra jobb.


Rent bortsett fra tyveri og å miste gjensander er det sykdommer og skader som kan være kritiske for din helse og økonomi når du er på ferie i utlandet.

Les også:  Legeforeningen fraråder bruk av Janssen-vaksinen

Tenk om du får hjerteinfarkt i USA. Har du en kvart million kroner klar til å betale operasjon, sykehus og behandling. Da kan ferien bli et mareritt – også økonomisk.

Det lille beløpet man betaler for en helårs reiseforsikring er en billig sikkerhet som du sjelden vil få bruk for, men når du får bruk for den er det så absolutt verd det.

Les også:  Legeforeningen fraråder bruk av Janssen-vaksinen

Enkelte har reiseforsikring i forbindelse med jobben, andre med kundeforhold i banken og andre har reiseforsikring med kredittkortet sitt.

Før du bestiller en reiseforsikring, er det viktig å sjekke om du allerede har en reiseforsikring.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.