Den prisbelønte Tork VR Clean Hands-opplæringen tilgjengelig på alle enheter

pr-o

Tork, et Essity-merke, kunngjør at den prisbelønte Tork VR Clean Hands-opplæringen nå er tilgjengelig for gratis nedlastning på alle enheter. På denne måten kan helsepersonell trene på håndhygienerutiner hvor som helst, og når som helst.


Verdens helseorganisasjon (WHO) kunngjorde at årets håndhygienedag fokuserte på temaet Sekunder redder liv – vask hendene! Dette temaet fremhever den livreddende betydningen av rene hender, og tar sikte på å forbedre den globale hygienestrandarden. For å bidra til dette arbeidet og støtte overholdelse av håndhygienerutinene blant helsepersonell, har Tork gjort deres VR Clean Hands-opplæring tilgjengelig på alle enheter.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

En studie viser at 8 av 10 helsearbeidere ønsker å forbedre sine håndhygienerutiner.1 Men tradisjonelle former for trening av håndhygiene blir ofte oppfattet som uinspirerende. Tork Clean Hands-opplæring inviterer brukere til en digital verden hvor de kan samhandle og trene på hver avVerdens helseorganisasjons ‘5 momenter for håndhygiene’ i et realistisk miljø.

– Håndhygiene har alltid vært viktig i helsevesenet, og pandemien har gjort det enda viktigere. Helsepersonell gjør et enormt arbeid for å sikre håndhygienerutiner for å beskytte deres pasienter og seg selv, men samtidig ser de etter måter å forbedre seg på. Ved å gjøre Tork Clean Hands- opplæringen tilgjengelig på PC og andre plattformer, kan vi bidra til å forbedre håndhygienen ved å gi helsepersonell mulighet til å trene når og hvor de vil, sier Tom Bergin, Marketing Director –Healthcare hos Essity, Professional Hygiene.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Tork VR Clean Hands-opplæring, som ble kategorivinner under fjorårets Amsterdam Innovation Award 2020, er utviklet i samarbeid med atferdsforskere, verdensledende eksperter innen håndhygiene (HUG Genève, Sveits) og universitetssykehus rundt om i verden for å gjøre det intuitivt og effektivt som et læringsverktøy.

Med den nye PC-versjonen blir det lettere å finne tid til å utføre håndhygienetrening. For å gjøre den innovative håndhygienetreningen mer tilgjengelig for helsepersonell, vil opplæringen også være tilgjengelig på syv språk, inkludert engelsk, tysk, polsk, nederlandsk, fransk, spansk og arabisk.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

– Vi er stolte av å gjøre vår håndhygienetrening mer tilgjengelig for helsepersonell. Håndhygiene er et viktig tema og forbedringer kan redde liv. Tork leverer også desinfiseringssystemer av høy kvalitet som er egnet for bruk i krevende hygienemiljøer. Tork desinfiseringsdispensere er kompatible med pleierutiner, samt raske og enkle å fylle på. Det fleksible sortimentet passer dine behov, avslutter Tom Bergin.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.