Datavirus kan gjøre deg syk

spyware
spyware
Har du spyware?

I dagens samfunn har de fleste en PC hjemme, vi bruker datamaskinen til underholdning, betale regninger, bestille ferier og mange andre nyttige ting. Men nå man har en datamaskin er man også utsatt for at damamaskinen kan bli infisert med datavirus.


Datavirus er en samlebetegnelse for virus, spyware, malware, annonseprogrammer og andre skadelige programmer. Og din datamaskin kan bli smittet bare ved å være online.

Og når din datamaskin er smittet kan også din personlige helse bli påvirket negativt. Tenk bare på bekymringene du kan oppleve når ditt kredittkort nummer er på avveie, eller private bilder er i andres hender? Eller hva om bankkontoen tømmes av kriminelle via internett? Slike opplevelser kan ha alvorlige virkninger for helsen din, og du kan oppleve alt fra hodepine, stress, depresjoner og så videre som igjen kan påvirke din fysiske helse negativt.

Derfor er det viktig å beskytte seg på best mulig måte. Anti Explorator beskytter mot virus og mange andre skadelige dataprogrammer som for eksempel spyware.

Med Anti Explorators avanserte programvare er PCen din trygg året rundt. Programmet skanner datamaskinen din automatisk. Du kan laste ned å prøve dataprogrammet gratis før du bestemmer deg om å kjøpe programmet eller ikke.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.