Coronaviruset: Kraftig økning i hjemlevering og utlevering til bil

clas ohlson

De siste ukene har hjemlevering samme dag fra Clas Ohlsons ekspresslager på Slependen eksplodert. Forrige uke var Clas Ohlson-butikken hos Kolonial.no kjedens 8. største butikk i Norge. Nå kan kundene også velge å få levert varene ut til bilen i flere av butikkene.


I en tid hvor situasjonen endrer seg raskt, er det viktigere enn noen gang å utvikle seg i takt med kundenes behov. Samtidig skal kunder og medarbeidere være trygge på at Clas Ohlson gjør alt for å tilby en trygg handel med god service.

– Vi ser at behovet for raskere og mer fleksible leveransemetoder har økt kraftig den siste uke. Med Clas Ohlsons 90 butikker fra Alta i nord til Mandal i sør og nettbutikk, kan vi gi kundene raske og fleksible leveranser. Dette gjøre det enklere for kundene å handle hos oss. Vi tilbyr både hjemleveringer og klikk&hent med levering til bilen. De siste ukene har vi hatt en ti-dobling i hjemleveringer på dagen med PorterBuddy fra vårt ekspresslager på Slependen, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson.

Kundene som benytter Klikk&Hent, hvor man kan hente i butikk 2 timer etter å ha bestilt på nett, vil i mange Clas Ohlson butikker kunne velge å få varene levert ut til bilen eller på syklene. 

– Vi ønsker å være der for våre kunder som av ulike grunner ikke har mulighet for å komme inn i butikken i disse dager. Vi tror at å få varene levert til bilen eller sykkelen vil være et fint supplement som fyller et behov i mellom våre fysiske og nettbaserte tjenester i disse dager, sier Trygg-Hauger.

I september i fjor inngikk Clas Ohlson nytt samarbeid med Kolonial.no. Nå er Clas Ohlson-butikken hos Kolonial.no kjedens 8.største butikk.

– Hos Kolonial.no kan kundene bestille våre bestselgere og få de levert i samme handlepose som dagligvarene, rett hjem på døra. Vi ser at vårt sortiment er relevant og at kundene har behov for det vi tilbyr, også i den situasjonen vi er i nå. Mange trenger utstyr til hjemmekontor og hjemmeskole. Da er det fint å kunne bestille kabler, headset og kontorartikler hos Kolonial.no sammen melk og brød, sier Trygg Hauger.

Kunder, medarbeidere, leverandører og andre interessenter skal være trygge på at Clas Ohlson gjør alt vi kan for en trygg handel med god service, også i en periode preget av usikkerhet og raske endringer. Clas Ohlson følger kontinuerlig utviklingen og gjør løpende vurdering slik at vi til enhver tid følger alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.