Boots apotek lanserer neste generasjons ansiktsmasker

boots apotek

Med No7 Skin Pastes tar Boots apotek og No7 Laboratories ansiktsmasker til et helt nytt nivå. -Dette er ansiktspleie som fungerer. Produktene har klinisk beviste effekter, forteller Juliette Parry, som er sjef for egne merkevarer hos Boots Norge.


De to maskene som lanseres nå tar målrettet for seg spesifikke problemområder

–Vi er stolte over å kunne lansere disse avanserte ansiktsmaskene som tar ansiktsmasker ett steg videre, sier Juliette.

– Resurfacing Skin Paste jobber med hudtone og tekstur. Huden blir jevnere og mer glødende. Synligheten av porer minskes ved hjelp av den skånsomme, men effektive eksfolieringen de nøye utvalgte innholdsstoffene gir.

Cica-Rescue Skin Paste er en reparerende og beroligende nattmaske med det spesialutviklede CICA Therapy Complex som inneholder en rekke reparerende, beroligende og fuktighetsbevarende planteekstrakter som jobber målrettet med hudens beskyttende barriere.

Dette er den andre lanseringen fra No7 Laboratories, og følger opp suksessen med No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum som ble lansert på sensommeren i fjor. Alle produktene fra No7 Laboratories er utviklet med et dypt engasjement for hudpleie som faktisk fungerer, uten kirurgiske inngrep, og som har synlig effekt.

Her er maskene som kommer i februar:

No7 Laboratories Resurfacing Skin Paste

Klinisk beviste effekter: Jevner ut hudens tekstur og hudtone. Minsker synligheten av forstørrede porer.

Inneholder AHA/PHA Peel Complex, en optimalisert 10,5 % blanding bestående av glykolsyre, Glucano-delta-lactone og fruktsyrer som sammen med beroligende lakris skånsomt og effektivt eksfolierer huden.

Bruk: Påfør et jevnt lag over renset hud. La masken sitte på i 15 minutter før man varsomt vasker vekk masken med fuktig musselinklut (inkludert i pakken). Bruk 2-3 ganger i uken for fornyet glød.

No7 Laboratories Cica-Rescue Skin Paste

Klinisk beviste effekter: Beroliger huden og styrker dens beskyttende barriere fra første påføring.

No7s CICA Therapy Complex består av:

Centella Asiatica – kjent for sine reparerende egenskaper.
Bisabolol – som har en beroligende effekt på huden.
Opthiopogon Japonicus – et planteekstrakt som hjelper huden å holde på fukt samt styrke den beskyttende barriere.

Bruk: Påfør før sengetid 2-3 ganger i uken og la den virke over natten. Våkne opp med en hud som både ser og føles mindre sensitiv og rød. Inneholder en silikonspatel til påføring.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.