BlueCity får lisens til å lansere internettsykehus for menns helse i Kina

macbook

Det at BlueCity har fått lisens til å lansere et internetsykehus for menns helse i Kina er fantastiske nyheter, det vil være det første internetsykehuset i Kina med fokus på menns helse, men forhåpentligvis ikke det siste.


New York-oppførte BlueCity, utvikleren av kinesisk LGBTQ + dating-app Blued, har fått lisens til å starte et internetsykehus i Kina med fokus på menns helsetjenester. Ser ut som om alt kan gjøres online i disse dager, fra å spille spilleautomater på nett til å behandle pasienter.

Hva gjør de?
He Health, selskapets helseplattform for menn, begynte å fremme menns helse og hiv-forebyggende bevissthet i 2019. Siden den gang utvidet den sine tjenester til menns daglige velvære. Mens helse er blitt et tema som har fått mer fokus i nyere tid, inkludert mental helse som lenge har vært tabo for menn å snakke om. Eksempler på andre initiativer inkluderer Men’s Health som er verdens største magasin for menns helse. Det finnes også et norsk initiativ kalt MannsHelse.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Hvorfor er dette så viktig?
Når det gjelder helsetilgang, bemerker selskapet i en uttalelse at kinesiske menn vanligvis støter på problemer som utilstrekkelig personvern, begrensede innkjøpskanaler og begrenset bevissthet om seksuell helse.

He Health sa at de har til hensikt å løse disse problemene ved å integrere internett-sykehus, offline kjedeapotek og legemiddelbatcher, samt helsestyringsplattformer, med fokus på HIV-testing og forebygging, seksuell helse, kronisk sykdomsbehandling og helsetjenester.

Med lisensen nevnte He Health at det også kan bringe anerkjente leger fra relevante felt videre til plattformen for å samhandle med klienter i stedet for å stole på en hel rekke tredjeparter.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Med andre ord vil menn mye lettere ha tilgang til de resursene de trenger for å holde seg sunne og trygge i Kina, noe som historisk har hatt lav prioritet i landet.

Den større trenden
I følge en medisinsk forskningsjournal er internetsykehuset en medisinsk internettplattform som kombinerer online og offline tilgang for medisinske institusjoner for å tilby en rekke telehelsetjenester direkte til pasienter. Kinas første internett-sykehus åpnet i Guangdong-provinsen i 2014. Fem år senere steg antallet registrerte internett-sykehus til 130. Kina har mange innbyggere som bor tett, og det er viktig å kunne tilby effektive helsetjenester.

I august 2019 lanserte Ping An Good Doctor, en helsevesen plattform, sin Private Doctor-tjeneste under en internetsykehusmodell. Det etablerte partnerskap med 29 sykehus for å tilby tjenester, inkludert konsultasjon hele døgnet; offline klinisk ordning; helseledelse; og kronisk sykdomsbehandling. En måned senere samarbeidet det med regjeringen i Guangxi for å utvide plattformen til regionen.

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

I følge en rapport fra forretningskonsulentfirmaet Frost og Sullivan kan helse- og helsevesenet for menn i Kina nå 15,2 milliarder dollar i verdi innen 2025, mens markedene for online helsekonsultasjoner samt resept og apotek vil vokse til 80,3 milliarder dollar.

Dette har BlueCity-grunnlegger å si om saken:
«Vi er glade for å åpne opp det som vil være Kinas første internett-sykehus med fokus på menns helse, og ta del i en spirende sektor som vi ser på som en nøkkeldriver i merkevarens neste vekstfase,» sa BlueCity-grunnlegger og administrerende direktør Baoli Ma. Dette med at det er en spirende sektor er et viktig poeng, og BlueCity har kanskje åpnet det første, men de vil ikke åpne det siste!


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.