Besins Healthcare lanserer helseportal for menn

Besins Healthcare

Siden tidenes morgen er menn blitt oppfattet som sterke og utholdende. Dette har ført til at det er vanskeligere for menn og snakke om og reflektere over sin egen helse. For å snu denne trenden lanserer nå Besins Healthcare helseportalen mannshelse.no, en kilde til kunnskap om og for menn.


På mannshelse.no gir vi svar på hva som skjer i kroppen i takt med at menn blir eldre, hvordan menn best kan ta vare på seg og sin egen helse med riktig kosthold, mosjon og søvn, samt informasjon om ulike sykdommer som kan ramme menn. Blant annet forstørret prostata, impotens og testosteronmangel.

– Vi som jobber med menns helse til daglig har sett at det er en ulikhet når det gjelder tilgjengelig helseinformasjon for menn og kvinner. Dette henger igjen sammen med at mange menn er mindre tilbøyelige til å snakke om hvordan de har det. Derfor ønsker vi nå å gå i bresjen for et nytt initiativ og lanserer helseportalen mannshelse.no. Den er for alle menn som ønsker informasjon om helsen sin og for alle dem som ikke en gang var klar over at de burde gjøre det, sier Per-Olof Nilsson, Managing Director i Besins Healthcare Nordics.

Mannshelse.no er en aktiv helseportal som kontinuerlig vil bli oppdatert med ny informasjon om menns helse – for at menn skal kunne leve et langt og sunt liv.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.