Bergensfirma først ute med Covid-19 resistensdokumentasjon

WMC Technologies

Flere og flere ser nå viktigheten av å ta ansvar for egen sikkerhet, både privatpersoner og bedrifter. Det velprøvde systemet World Medial Card som spesialiserer seg på håndtering av helseinformasjon er nå utvidet til å inkludere Covid-19.


Behovet for å bære med seg korrekt helseinformasjon er mer relevant enn noen gang. Å ha underliggende sykdommer er farlig og det må en ha oversikt over. 

Det har også lenge vært et behov for å dokumentere hvilke vaksiner en har tatt, det for å vise hva en er resistent overfor. Nå har i tilegg behovet for å dokumentere COVID-19 resistens kommet. Det har WMC Technologies AS nå kommet med en løsning på. 

Les også:  Legeforeningen fraråder bruk av Janssen-vaksinen

World Medical Card bruker WHO sitt ICD-10 (internasjonale statistiske klassifikasjonen av sykdommer) på alle typer diagnoser slik at brukere blir forstått, uansett hvilket språk helsepersonell forstår. Covid-19 er delt opp i to forskjellige koder i ICD-10. Der «U07.1 Covid-19 med påvist virus» er koden for personer som har fått påvist Covid-19-virus ved laboratoriumsprøver, mens «U07.2 Covid-19 uten påvist virus» er koden benyttes ved klinisk eller epidemiologisk stilt diagnose (også i sannsynlige eller mistenkte tilfeller av covid-19) når laboratorieundersøkelse ikke foreligger eller resultatet er inkonklusivt.  

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Ved å registrere riktig ICD-10 kode sammen med riktige dokumenter kan man forsikre seg om at man bærer med seg korrekt info. 

Videre har World Medical Card merket en stor pågang av nye brukere den siste måneden, og vi kan betrygge alle som ønsker å registrere seg at vår plattform er bygget for å håndtere volum i brukermasse slik at vi kan hjelpe alle.

WMC Technologies jobber kontinuerlig med å utvikle World Medical Card for å skape en tryggere hverdag for alle. I tillegg til at vi har implementert ICD-koder for Covid-19 har vi gjort det lettere for bedrifter å legge inn forsikringsinformasjon slik at løsningen lett kan implementeres i stor skala. 

Les også:  Stor etterspørsel på luftrensere – Ren innendørsluft blir viktigere for bedre livskvalitet

Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.