Bedre Nætter er butikken for deg som trenger seng

seng

En god seng er noe alle bør unne seg. Er det liksom noe man bør ta seg råd til så er det en god seng. For en seng som er av kvalitet kan vare deg i svært mange år. Det er jo derfor de har blant annet garanti på 25 år, og noen til og med kommer med livstidsgaranti.


Så det å spare penger for å kjøpe en god seng er bare fornuftig, for bare tenk hvor deilig det vil være å legge seg på en seng du sovner på umiddelbart, og som er så utrolig komfortabel. Det kan du faktisk finne hos Bedre Nætter.

Hos Bedre Nætter finner du varianter av senger som kontinentalsenger, regulerbare senger, dobbeltsenger, rammemadrasser og sengerammer. Det er en god variasjon i sortimentet de har å tilby, i tillegg til at du garantert kommer til å bli fornøyd med kjøpet ditt. Grunnen til at vi sier det er blant annet fordi de har en prisgaranti.

Så om du skulle finne den samme sengen hos en annen butikk så matcher Bedre Nætter prisen. Det er jo greit nok, men lagt sammen med den fordelen at de også har 100 dagers prøve gjør det enda bedre.

Det gjør at du kan bruke sengen over den perioden, og om du er misfornøyd kan du sende den tilbake, mot et lite gebyr. Du har jo tross alt brukt den i tre måneder. I tillegg til det har de gratis levering, noe som er ganske greit. Du betaler jo tross alt flere tusen kroner for en seng, så det føles litt unødvendig å måtte betale frakt også.

De er mer opptatte av å ha fornøyde kunder enn å tyne ut hver eneste minste krone fra dem. Og det er et godt tegn når man skal handle i en butikk som Bedre Nætter. Ta en titt!


Anbefalte artikler

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er en helseinteressert redaktør og frilansjournalist. Gunnar har utdannelse fra Nord universitet og har vært redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten og Ranaposten.