Asics lanserer sin letteste løpesko noensinne: Evoride

asics

Asics avslører sitt nyeste tilskudd i selskapets serie med energibesparende sko – Evoride. Med en vekt på kun 255 gram er Eevoride skoseriens letteste og mest prisgunstige sko og er oppfølgeren til skoene Metaride og Glideride som høstet lovord da de ble lansert i fjor. Evoride slippes for salg over hele verden 7. februar.


Som resten av løpeskoene i Asics’ energibesparende familie er også Evoride utstyrt med selskapets nyskapende og egenutviklede Guidesole-teknologi. Denne ergonomisk presisjonsutformede, krumme sålen begrenser bevegelsen i ankelleddet, hvor det meste av energitapet skjer ved løping.

Nye Evoride er utviklet for løpere med nøytral pronasjon. Skoen har et uttalt tåspring som gir en rullende bevegelse og uanstrengt løpestil. Evoride har en moderat krummet såle sammenlignet med de to foregående skoene i serien og gir med det større valgfrihet for løpere med forskjellige løpestiler og behov, som ønsker å dra nytte av Guidesole-teknologien. En myk, sammenhengende mellomsåle med full underlagskontakt sørger for en myk overgang fra hæl til tå, mens Super AHAR-gummi under hælen gir ekstra slitestyrke.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.