ASICS lanserer GEL-RESOLUTION 8 – En avansert tennissko

ASICS

Med modellen GEL-RESOLUTION 8 lanserer ASICS sitt nyeste tilskudd til den legendariske GEL-RESOLUTION-serien. Forskerne ved ASICS Institute of Sports Science (ISS) har tatt utgangspunkt i menneskets behov når de har utviklet skoens avanserte teknologi.


GEL-RESOLUTION 8 er utformet med tanke på moderne grunnlinjespillere, for å gi dem det fortrinnet de trenger for å vinne lange, harde slagvekslinger over hele banen.

Gaël Monfils, singelspiller med åtte ATP-titler og nummer ti på verdensrankingen, har bidratt i arbeidet med GEL-RESOLUTION 8. Skoen inneholder flere av ASICS’ unike funksjoner, blant annet DYNAWALL-teknologien, som skaper overlegen balanse mellom stabilitet og bevegelighet. Et annet eksempel er DYNAWRAP, en teknologi der et system av paneler omslutter foten og bruker spillerens egen bevegelsesenergi for å bevare en optimal passform. Skoens yttersåle har også en unik design som gir maksimal kontaktflate der det trengs mest ved raske nedbremsinger, samtidig som den reduserer friksjonen ved glidning. 

Tester som er utført ved Institute of Sport Science viser at GEL-RESOLUTION 8 gir 7,2 % mer dynamisk bremsekraft enn forgjengeren GEL-RESOLUTION 7, noe som letter raske forflytninger og gir godt fotfeste ved retur fra grunnlinjen. 

– Skoene er utrolig viktige, og jeg er avhengig av å kunne stole på dem. Jeg er først og fremst ute etter stabilitet, men også høy komfort, sier Gaël Monfils.

– Det er ingen hemmelighet at jeg beveger meg ekstremt mye på banen, og disse skoene gir meg den tryggheten og balansen jeg trenger for å kunne sende hver eneste ball tilbake. GEL-RESOLUTION 8 gir helt utrolig stabilitet og feste, og da har jeg virkelig hardtestet dem. ASICS har definitivt overtruffet forventningene mine enda en gang.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.