ASICS GT-2000 8 – Ny og bedre for jevn og mykere landing

ASICS

I september lanseres den 27. utgaven av en av ASICS’ største favoritter, GT‑2000 8. Denne stabiliserende skoen har vært en trofast treningspartner for løpere i nesten 30 år, og den fortsetter å levere i tråd med løftet om å prestere og beskytte.


ASICS’ unike satsing på menneskesentrert design, forskning på avansert teknologi og ufravikelige krav til kvalitet har sørget for at alle versjoner av GT‑000 8-serien har representert en forbedring i forhold til tidligere utgaver, samtidig som modellen hele tiden har levert sin særpregede respons og stabilitet. 

Den nye utgaven gjør nettopp dette med bedre materialer og konstruksjon i sålen, som gir en demping som sørger for jevn og myk landing. For å øke responsiviteten ytterligere er den nye GT-2000 litt lettere enn forgjengeren, mens den nye DYNAMIC DUOMAX-teknologien sørger for at den beholder stabiliteten.

ASICS’ amerikanske profesjonelle mellomdistanseløper, Johnny Gregorek, sier følgende: «GT-2000 har vært min foretrukne treningssko siden videregående og er fremdeles den skoen jeg bruker på morgenens løpetur. Den er allsidig, men lett nok til at jeg kan løpe raskt hvis jeg behøver det. GT-2000 har også tilstrekkelig demping og støtte til å redusere belastningen på føttene, og den er så slitesterk at jeg får mange mil med trening.»

GT-2000 8 blir å finne i ASICS’ butikker og nettbutikker over hele verden.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.