Aleris har kjøpt Teres

aleris

Aleris kjøper 15 av Teres’ 17 klinikker og private sykehus og blir med denne sammenslåingen Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak. Konkurransetilsynet har godkjent Aleris’ kjøp av Teres Medical Group AS.


– Dette er en veldig god dag for Aleris, Teres og pasientene våre. Nå starter vi for alvor jobben med å bygge opp komplette helsehus i alle landets helseregioner, sier administrerende direktør i Aleris Helse, Grethe Aasved.

Aleris har valgt å selge de to øvrige klinikkene, Teres Tromsø og Teres Trondheim (Stokkan), til Capio AB/Volvat. Valget av Capio medfører at det for første gang blir to nasjonale private helseaktører med bredde i tjenestetilbudet i Norge. Dette vil bidra til et enda bedre tilbud til pasientene, styrke konkurransen og bedre tjenestetilbudet til det offentlige helsevesen.

Aleris har en visjon om å være førstevalget både for pasientene og for samarbeidspartnere i helseforetakene.

– Aleris vil med kjøpet av Teres styrke sitt bidrag til innovasjon, investeringer, idéutveksling og sunn konkurranse i det norske helsevesenet. Dette oppkjøpet kommer norske pasienter til gode, sier administrerende direktør i Aleris Helse, avslutter Grethe Aasved.


Anbefalte artikler

Om skribenten: Sykdomsportalen

Redaksjonen i Sykdomsportalen.no publiserer nyheter og informasjon fra våre informasjons- og nyhetskilder.